Miercuri, 23 Mai 2018, 0:19 AM
ASISTENTA TELEFONICA:

   0765.009.192
   0763.699.170
   0241.621.478


Noutati
CSA
Legislativ
Noutati
Companii asigurari
Evenimente
Coşul de cumpărături
Coşul de cumpăraturi este gol
Cand iti expira asigurarea?
Trimite cand iti expira asigurarea,
iar noi o sa iti reamintim !

Data expirarii *:
E-mailul dvs.:
Telefonul dvs. *:
Tipul de polita *:

Căutare
Tag
Statistici

RCA
Catalog de articole
Principală » Articole » Asigurari » Companii asigurari

Groupama lansează Campania: "Nu-ți scăpa casa din ochi!"

Campania „NU-ȚI SCĂPA CASA DIN OCHI!” se va desfașura în perioada mai - iulie 2013, la nivel național, și are drept scop informarea populației cu privire la modalitățile de prevenire a furturilor din locuințe. Activitățile circumscrise acestei inițiative vor viza transmiterea de recomandări cu caracter preventiv prin distribuirea unor materiale informativ-preventive, precum și stabilirea unor întâlniri ale ofițerilor de prevenire cu beneficiarii acestui proiect.


Astfel, pentru promovarea mesajelor campaniei, au fost realizate 300.000 de scrisori, adresate cetățenilor, care vor fi depuse în cutiile poștale. Totodată, au fost tiparite 150.000 de broșuri și 5.000 de afișe ce vor fi distribuite asociațiilor de proprietari, din mediul urban. Afișele vor fi expuse la avizierele blocurilor, la sediile unităților de poliție, la intrările în centrele comerciale și în alte locuri publice. Totodată, în vederea diseminarii mesajelor destinate prevenirii spargerilor de locuințe, se vor organiza întâlniri cu grupuri țintă: asociații de proprietari, asociații profesionale, angajați ai unor instituții sau societăți comerciale.


Pe parcursul întâlnirilor, vor fi prezentate o serie de măsuri de prevenție privind protejarea patrimoniului propriu. De asemenea, pentru ca mesajul campaniei să ajungă la cât mai multe persoane, se vor organiza acțiuni de informare în zone cu aflux mare de cetățeni.


"Prevenirea este pentru Groupama Asigurări o axă strategică în cadrul politicii de responsabilitate socială, dezvoltată atât la nivel de Grup, cât și în România. Am convingerea că parteneriatul cu Inspectoratul General al Poliției Române, alături de care am lansat astazi al treilea proiect, va avea cel puțin succesul celor anterioare. Preocuparea noastră comună pentru educarea populației privind riscurile la care suntem cu toții expuși în fiecare zi va avea în continuare pentru noi importanța pe care o merită și angajamentul nostru pe termen lung." (Georgiana Miron, Director de Marketing și Comunicare - Groupama Asigurări)


Groupama Asigurări este alături de Inspectoratul General al Poliției Române în acțiunile de prevenire adresate cetățenilor. Parteneriatul dintre cele două instituții este unul de durată și a început în urmă cu 3 ani, iar proiectele derulate împreună au arătat importanța acestor acțiuni. Prin intermediul campaniei ”Nu-ți scăpa casa din ochi!”, cei vulnerabili vor afla cum să nu devină victimele celor care fură din locuințe.Sursa: http://www.groupama.ro/nout-i/press-releases/groupama-lanseaz-campania-nu-i-sc-pa-casa-din-ochi--@/article.jspz?id=72751
Categorie: Companii asigurari | Adăugat de: WEBMASTER (09 Mai 2013) | Autor: george
Vizualizări: 825 | Tag-uri: rca, groupama, casa, asigurari | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]

asigurari csa Comunicate de presa pad paid stire rca cominicat csa crestere NOUTATI scumpire Barbati cjue csa-unisar diferentiat femei Prime unisex banca nationala curs valutar dolar euro ASIGURARI CONSTANTA Dacia franta piata vanzare asigurare constanta Daune RCA a scazut sadere despagubiri locuinta asigurai obligati hotarare astra asigurari gheorghe piperea Insolventa oltchim Astra FLOTEI AERIENE GERMANIA casa groupama     
         Acest site este operat de Cristalex Comindserv S.R.L. autorizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub nr. RAJ-399685/28-08-2012, asistent in brokeraj persoana juridica al Asigest Broker de Asigurare - Reasigurare S.A autorizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub nr. RBK 043/2001.

    Cine suntem? | Intrebari frecvente | Informatii utile | Centre de dauna | Conditii de asigurare | Termeni si conditii | Contact
     ANPC | CSA | CNADNR | Verifica Rovinieta | Verifica RCA | Vezi istoric Daune | Verifica ITP |COPYRIGHT (C) 2013 CRISTALEX COMINDSERV SRL. TOATE DREPTURILE REZERVATE.

                                                                                                          

Urmareste-ne pe:

Web design by S.G.A.  gazduire Creatorul de site-uriuCoz

 

Free BackLink