Asigurari roviniete constanta

Joi, 20 Septembrie 2018, 11:07 PM
ASISTENTA TELEFONICA:

   0765.009.192
   0763.699.170
   0241.621.478


Coşul de cumpărături
Coşul de cumpăraturi este gol
Cand iti expira asigurarea?
Trimite cand iti expira asigurarea,
iar noi o sa iti reamintim !

Data expirarii *:
E-mailul dvs.:
Telefonul dvs. *:
Tipul de polita *:

Căutare
Tag
Statistici


      RCA
Servicii brokeraj asigurari

Auditul contractelor de asigurare în vigoare

Poliţele de asigurare au un limbaj propriu, excesiv de specializat. Asigest realizeazã o analizã profesionistã a acestora, furnizând într-un timp foarte scurt un studiu care conţine informaţii despre calitatea acoperirii furnizate de poliţele de asigurare, raportul calitate-preţ şi principalele expuneri care decurg din activitatea desfãşuratã de client şi care ar putea afecta afacerea acestuia. Toate acestea sunt însoţite de comentarii şi recomandãri, astfel încât clientul va avea o imagine clarã atât asupra felului în care îi este protejatã afacerea cât şi asupra modului de îmbunãtãţire a acoperirii şi de reducere a costurilor cu asigurarea.

Consultanţã de specialitate & Risk Management

Pentru a putea lua cea mai bunã decizie cu privire la modul şi gradul în care ar trebui protejatã afacerea, atât din punct de vedere patrimonial cât şi din punct de vedere al rãspunderii, pentru a putea hotãrî care dintre multitudinea produselor de asigurare de pe piaţã este necesar sau nu a fi contractat, pentru a adapta poliţele de asigurare standard la specificul activitãţii şi nevoilor unui client, Asigest, prin reprezentanţii sãi din Bucureşti şi din ţarã analizeazã condiţiile de risc şi recomandã soluţii profesioniste.

Intermedierea poliţelor de asigurare

Asigest realizeazã o conexiune între client şi asigurator, dar reprezintã doar interesele clientului, punându-i acestuia la dispoziţie informaţii de actualitate despre asiguratori şi condiţiile de asigurare practicate de aceştia. În acest fel, Asigest îşi foloseşte întreaga experienţã astfel încât clientul sã poatã beneficia de condiţii optime atât în momentul subscrierii poliţei de asigurare, cât şi pe parcursul derulãrii acesteia şi, mai ales, în cazul producerii unui eveniment asigurat.

Gestionarea contractelor de asigurare

Cu ajutorul unui sistem informatic creat special pentru a facilita gestionarea contractelor de asigurare, clienţii noştri sunt informaţi periodic despre situaţia ratelor sau a poliţelor de asigurare scadente, despre coordonatele necesare efectuãrii plãţilor sau orice alte informaţii în vederea derulãrii în bune condiţii a contractelor de asigurare.

Asistenţã în caz de daunã

Prin intermediul departamentului de daune specializat, Asigest oferã clienţilor sãi asistenţã în momentul producerii unei daune, asigurând o instrumentare corectã şi rapidã a dosarului de daunã, informând totodatã periodic clientul cu privire la derularea acestuia. În acest mod, Asigest are un aport semnificativ în lichidarea daunei în cel mai scurt timp posibil şi în condiţii cât mai avantajoase pentru client.prodejeaza ce iubestiasigurari csa Comunicate de presa pad paid stire rca cominicat csa crestere NOUTATI scumpire Barbati cjue csa-unisar diferentiat femei Prime unisex banca nationala curs valutar dolar euro ASIGURARI CONSTANTA Dacia franta piata vanzare asigurare constanta Daune RCA a scazut sadere despagubiri locuinta asigurai obligati hotarare astra asigurari gheorghe piperea Insolventa oltchim Astra FLOTEI AERIENE GERMANIA casa groupama     
         Acest site este operat de Cristalex Comindserv S.R.L. autorizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub nr. RAJ-399685/28-08-2012, asistent in brokeraj persoana juridica al Asigest Broker de Asigurare - Reasigurare S.A autorizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub nr. RBK 043/2001.

    Cine suntem? | Intrebari frecvente | Informatii utile | Centre de dauna | Conditii de asigurare | Termeni si conditii | Contact
     ANPC | CSA | CNADNR | Verifica Rovinieta | Verifica RCA | Vezi istoric Daune | Verifica ITP |COPYRIGHT (C) 2013 CRISTALEX COMINDSERV SRL. TOATE DREPTURILE REZERVATE.

                                                                                                          

Urmareste-ne pe:

Web design by S.G.A.  gazduire Creatorul de site-uriuCoz

 

Free BackLink