Asigurari roviniete constanta

Sâmbătă, 20 Octombrie 2018, 0:48 AM
ASISTENTA TELEFONICA:

   0765.009.192
   0763.699.170
   0241.621.478


Coşul de cumpărături
Coşul de cumpăraturi este gol
Cand iti expira asigurarea?
Trimite cand iti expira asigurarea,
iar noi o sa iti reamintim !

Data expirarii *:
E-mailul dvs.:
Telefonul dvs. *:
Tipul de polita *:

Căutare
Tag
Statistici


      RCA
Regulament Promotie pasti

 

Regulamentul Oficial al Promotiei
"Anul acesta te „PASTE” reduceri de 5% la asigurari"

                                                              

Articolul 1. Organizatorul campaniei

Art.1.1. Organizatorul campaniei este Sc CRISTALEX COMINDSERV Srl, cu sediul in Constanta, Aleea Gradinilor, nr. 3 bl. R, ap 12 , inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J13/1908/1992, CUI RO1866855, inregistrata la CSA (Comisia de Supraveghere a Asiguratorilor) cu numarul RAJ-399865, Asistent Brokeraj al SC ASIGEST Broker de Asigurare-Reasigurare SA, cu sediul Louis Blanc nr.1 S1 011751 Bucuresti-ROMANIA, inregistrata Registrul Comertului J40/18869/1994,CUI 6311898 ,Autorizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub nr. RBK 043/2001, inregistrata ca operator de date cu caracter personal nr: 6529.

Art.1.2. Decizia de derulare a campaniei promoţionale conform regulilor din prezentul regulament este finală si obligatorie pentru toti participanţi.

Art.1.3. Organizatorul işi rezervă dreptul de a modifica oricare dintre condiţiile stabilite în prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu înainte de a anunţa publicul despre aceste modificări.

Articolul 2. Denumire. Durata. Locul desfăşurării.

Art.2.1. Campania promoţională poartă denumirea "Anul acesta te „PASTE” reduceri de 5% la asigurari"

Art.2.2. Campania promoţională se desfăşoară în perioada  08 aprilie 2013 – 05 mai 2013

Art2.3. Campania se desfasoara la punctul de lucru din Str. Nucilor, nr 43 , Constanta.

Articolul 3. Produse participante la campanie

Art.3.1. Obiectul campaniei îl reprezintă orice  polița de asigurare emise la punctul de lucru în perioada campaniei.

Art.3.2. Excludere fac politle de asigurare CASCO.

Articolul 4. Dreptul şi condiţiile de participare

Art.4.1. De această campanie beneficiază orice persoană juridica cu sediul in Romania sau persoanele fizice cu domiciliul în România, care au implinit varsta de 18 ani si care achizitioneaza una sau mai multe polite de asigurare, precizate la articolul 3 din prezentul regulament, in perioada mentionata.

Articolul 5. Modul de desfăşurare a campaniei promoţionale

Art.5.1. La achizitionarea politelor de asigurare, precizate la articolul 3 din prezentul regulament, de la punctul de lucru prcizat la articolul 2.3, cumparatorului i se vor acorda urmatoarele beneficii:

1.Reducere 5% din prima de asigurare achitata .

Articolul 6. Modalitate identificare si cumparare

Art.6.1. O persoana poate achizitiona mai multe produse de asigurare, care fac obiectul acestei promotii daca produsele indeplinesc conditiile prevazute de prezentul regulament.

Articolul 7. Limitarea Raspunderii

Art.7.1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara Campania. In cazul in care se observa anumite tentative de frauda poate refuza acordarea discountului;

Art.7.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice Participant in Campanie care, prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al Campaniei.

Articolul 8. Taxe si impozite

Art.8.1 Organizatorul campaniei este raspunzator de plata taxelor sau obligatiilor financiare, conform prevederilor legale in vigoare.

Prezenta campanie se desfasoara cu scopul stimularii vanzarilor punctului de lucru.

Articolul 9. Litigii

Art.9.1 Eventualele neintelegeri aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Articolul 10. Intreruperea campaniei promotionale

Art.10.1 Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare, semnalizare la punctul de lucru din str. Nucilor nr 43 Constanta al societatii CRISTALEX COMINDSERV S.R.L.).

Articolul 11. Regulamentul campaniei promotionale

Art.11.1 Regulamentul campaniei promotionale este afisat si disponibil gratuit la punctul de lucru, precizat la articolul 2.3 din prezentul regulament,pe toata perioada de desfasurare a promotiei.

Orice contestare având ca obiect campania promoţională poate fi depusă la adresa SC CRISTALEX COMINDSERV Srl, cu punctul de lucru in Constanta ,Str. Nucilor nr 43 sau pe mail la office@e-dp.ro sau cristalex@asigest.ro .

 


asigurari csa Comunicate de presa pad paid stire rca cominicat csa crestere NOUTATI scumpire Barbati cjue csa-unisar diferentiat femei Prime unisex banca nationala curs valutar dolar euro ASIGURARI CONSTANTA Dacia franta piata vanzare asigurare constanta Daune RCA a scazut sadere despagubiri locuinta asigurai obligati hotarare astra asigurari gheorghe piperea Insolventa oltchim Astra FLOTEI AERIENE GERMANIA casa groupama     
         Acest site este operat de Cristalex Comindserv S.R.L. autorizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub nr. RAJ-399685/28-08-2012, asistent in brokeraj persoana juridica al Asigest Broker de Asigurare - Reasigurare S.A autorizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub nr. RBK 043/2001.

    Cine suntem? | Intrebari frecvente | Informatii utile | Centre de dauna | Conditii de asigurare | Termeni si conditii | Contact
     ANPC | CSA | CNADNR | Verifica Rovinieta | Verifica RCA | Vezi istoric Daune | Verifica ITP |COPYRIGHT (C) 2013 CRISTALEX COMINDSERV SRL. TOATE DREPTURILE REZERVATE.

                                                                                                          

Urmareste-ne pe:

Web design by S.G.A.  gazduire Creatorul de site-uriuCoz

 

Free BackLink