Asigurari roviniete constanta

Joi, 20 Septembrie 2018, 11:23 PM
ASISTENTA TELEFONICA:

   0765.009.192
   0763.699.170
   0241.621.478


Coşul de cumpărături
Coşul de cumpăraturi este gol
Cand iti expira asigurarea?
Trimite cand iti expira asigurarea,
iar noi o sa iti reamintim !

Data expirarii *:
E-mailul dvs.:
Telefonul dvs. *:
Tipul de polita *:

Căutare
Tag
Statistici


      RCA
Litera V

A B C D E F  G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


Valoarea de rascumparare - Suma de bani pe care Asiguratorul o plateste Contractantului in cazul in care acesta renunta la contract. in primii trei ani de la inceperea contractului, Contractantul nu are dreptul de a isi rascumpara contractul. Dupa incheierea primilor trei ani de la inceperea contractului, timp in care primele de asigurare au fost platite integral, contractul capata o valoare de rascumparare, care se calculeaza conform documentatiei tehnice.

Valoare de asigurare - Limita maxima pana la care ASTRA raspunde pentru unul sau mai multe evenimente asigurate si in functie de care se stabileste marimea primei de asigurare

Valoare de asigurare reala - Pretul de cumparare al unui bun nou, identic (excluzandu-se orice rabaturi de pret, dar incluzandu-se costurile de ambalare, transport, asamblare, montare, instalare si punere in functiune precum si impozitele, comisioanele si taxele vamale aferente) din care se scade uzura in raport cu vechimea, intrebuintarea, starea de intretinere si durata normala de viata a bunului asigurat.

Valoare din nou - Valoarea de comercializare din nou a autovehiculelor la data incheierii asigurarii (stabilita potrivit facturilor, cataloagelor sau listelor de preturi comunicate de producatori).

Valoare reziduala - Valoarea la care, la expirarea contractului de leasing, se face transferul dreptului de proprietate asupra bunului catre Utilizator.

Valuta - Moneda nationala a unei tari, in numerar sau disponibil in cont, ce indeplineste functia de instrument de plata si de rezerva de plata pe plan international.

Varsta legala de pensionare - Varsta de 65 de ani pentru barbati si 60 de ani pentru femei.

Vatamare corporala - Vatamarea violenta a organismului, care are loc ca urmare a unui accident.

Vehicul - Orice autovehicul desemnat pentru calatorie terestra si propulsat prin putere mecanica, dar care nu circula pe sine.

Verificare cu ajutorul PIN-ului - Procedura de securizare, folosita in procesul de autorizare specific tranzactiilor electronice, care permite emitentului sa confirme identitatea posesorului de card, cerandu-i sa introduca intr-un terminal electronic un cod de patru cifre.

Verificare cu ajutorul semnaturii - Procedura prin care un comerciant poate verifica identitatea posesorului de card. Procedura care are loc dupa autorizare, impune ca posesorul de card sa semneze chitanta tranzactiei, iar casierul sa verifice semnatura de pe chitanta comparand-o cu cea de pe spatele cardului.

Virament - Transferare a unei sume din contul bancar al unui titular in contul bancar al altui titular.

A B C D E F  G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Zasigurari csa Comunicate de presa pad paid stire rca cominicat csa crestere NOUTATI scumpire Barbati cjue csa-unisar diferentiat femei Prime unisex banca nationala curs valutar dolar euro ASIGURARI CONSTANTA Dacia franta piata vanzare asigurare constanta Daune RCA a scazut sadere despagubiri locuinta asigurai obligati hotarare astra asigurari gheorghe piperea Insolventa oltchim Astra FLOTEI AERIENE GERMANIA casa groupama     
         Acest site este operat de Cristalex Comindserv S.R.L. autorizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub nr. RAJ-399685/28-08-2012, asistent in brokeraj persoana juridica al Asigest Broker de Asigurare - Reasigurare S.A autorizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub nr. RBK 043/2001.

    Cine suntem? | Intrebari frecvente | Informatii utile | Centre de dauna | Conditii de asigurare | Termeni si conditii | Contact
     ANPC | CSA | CNADNR | Verifica Rovinieta | Verifica RCA | Vezi istoric Daune | Verifica ITP |COPYRIGHT (C) 2013 CRISTALEX COMINDSERV SRL. TOATE DREPTURILE REZERVATE.

                                                                                                          

Urmareste-ne pe:

Web design by S.G.A.  gazduire Creatorul de site-uriuCoz

 

Free BackLink