Asigurari roviniete constanta

Sâmbătă, 20 Octombrie 2018, 1:08 AM
ASISTENTA TELEFONICA:

   0765.009.192
   0763.699.170
   0241.621.478


Coşul de cumpărături
Coşul de cumpăraturi este gol
Cand iti expira asigurarea?
Trimite cand iti expira asigurarea,
iar noi o sa iti reamintim !

Data expirarii *:
E-mailul dvs.:
Telefonul dvs. *:
Tipul de polita *:

Căutare
Tag
Statistici


      RCA
Litera T

A B C D E F  G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


Taxa de rascumparare - Taxa aplicata daca contractul de asigurare a incetat sau s-a transformat intr-un contract cu suma asigurata redusa, in cazul contractelor de tip Unit Linked - inainte de termenul de expirare a politei.

Terorism - Actiuni subversive organizate in scopuri ideologice, politice, economice sau sociale, intreprinse de indivizi sau grupuri si orientate impotriva unor persoane sau organizatii economice:cu scopul de a impresiona opinia publica si de a crea impresia unei insecuritati sociale (terorism) sau cu scopul de a dezorganiza transportul public sau activitatea societatilor prestatoare de servicii sau producatoare (sabotaj).

Transportator - Persoana juridica autorizata sa efectueze transporturi de marfuri sau de persoane pe teritoriul Romaniei sau in trafic international.

Transport uscat - Transportul unei unitati mobile, ca marfa, la bordul unei nave care se deplaseaza prin propulsie proprie si nu va fi in nici o situatie remorcata de catre o alta nava.

Tranzactie frauduloasa - Orice tranzactie efectuata folosind un numar de cont al unui posesor de card, dar care nu este autorizata de posesorul de drept al cardului sau este efectuata fara stirea acestuia.

Tranzactie online - Tranzactie aprobata sau refuzata de un terminal, in urma unui schimb de informatii in timp real, derulat intre acceptator si emitent; terminalul trebuie sa fie conectat online la sistemul acceptatorului, pentru a trimite cererea si a primi raspunsul de la emitent.

Traznet - Impactul nemijlocit al fulgerului cu diferite obiecte.


A B C D E F  G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


asigurari csa Comunicate de presa pad paid stire rca cominicat csa crestere NOUTATI scumpire Barbati cjue csa-unisar diferentiat femei Prime unisex banca nationala curs valutar dolar euro ASIGURARI CONSTANTA Dacia franta piata vanzare asigurare constanta Daune RCA a scazut sadere despagubiri locuinta asigurai obligati hotarare astra asigurari gheorghe piperea Insolventa oltchim Astra FLOTEI AERIENE GERMANIA casa groupama     
         Acest site este operat de Cristalex Comindserv S.R.L. autorizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub nr. RAJ-399685/28-08-2012, asistent in brokeraj persoana juridica al Asigest Broker de Asigurare - Reasigurare S.A autorizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub nr. RBK 043/2001.

    Cine suntem? | Intrebari frecvente | Informatii utile | Centre de dauna | Conditii de asigurare | Termeni si conditii | Contact
     ANPC | CSA | CNADNR | Verifica Rovinieta | Verifica RCA | Vezi istoric Daune | Verifica ITP |COPYRIGHT (C) 2013 CRISTALEX COMINDSERV SRL. TOATE DREPTURILE REZERVATE.

                                                                                                          

Urmareste-ne pe:

Web design by S.G.A.  gazduire Creatorul de site-uriuCoz

 

Free BackLink