Asigurari roviniete constanta

Joi, 20 Septembrie 2018, 11:35 PM
ASISTENTA TELEFONICA:

   0765.009.192
   0763.699.170
   0241.621.478


Coşul de cumpărături
Coşul de cumpăraturi este gol
Cand iti expira asigurarea?
Trimite cand iti expira asigurarea,
iar noi o sa iti reamintim !

Data expirarii *:
E-mailul dvs.:
Telefonul dvs. *:
Tipul de polita *:

Căutare
Tag
Statistici


      RCA
Litera S

A B C D E F  G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


Sacrificare de necesitate - Cazurile de taiere sau ucidere obligata a animalelor care nu mai pot fi recuperate economic, in urma unor boli incurabile sau a unor accidentari.

Santier - Stadiul fizic in care se afla investitia incepand cu primele lucrari si terminand cu punerea in functiune (PIF) si receptionarea acesteia de catre beneficiar.

Scadenta - Data la care o obligatie devine exigibila si la care trebuie sa se plateasca o anumita suma, sa se presteze un serviciu, sa se ramburseze un credit.

Schimb valutar - Conversie intre doua sau mai multe valute conform unei rate prestabilite.

Scoring - Credit scoring-ul este un instrument folosit in evaluarea profilului solicitantului de credit. Conceptul de scoring a aparut pentru prima data in anii `50, dar a fost folosit pe scara larga abia in ultimele doua decenii. Un scoring generat automat de calculator este alcatuit din informatiile mentionate intr-un raport de credit individual. Creditorii - in special cei din sectorul ipotecar – folosesc in mod frecvent scoring-urile atunci cand decid cine primeste imprumutul. Scoring-ul este un studiu bazat pe analiza statistice cu caracter istoric asupra solicitantului de credit. Acestea permit modelari ale unor comportamente specifice ale diferitelor segmente de clienti, dar si fundamenatrea pe baze stiintifice a raspunsului afirmativ/negativ. Utilizand scoring-ul, creditorul poate sa aprecieze intr-un mod rapid, obiectiv si consistent creditele anterioare, si sa calculeze probabilitatea ca imprumutul sa-i fie restituit conform angajamentului.

Skimming - Termen folosit pentru a descrie procesul prin care un infractor obtine datele inscrise pe banda magnetica a unui card.

Societate de leasing - Societatea comerciala care are in obiectul de activitate desfasurarea operatiunilor de leasing si un capital social minim, subscris si varsat integral la infiintare, conform legislatiei in vigoare.

Sold - Suma care trebuie inscrisa intr-una din rubricile unui cont pentru a egaliza debitul cu creditul acestui cont; soldul creditor arata ca in cont s-au primit mai multi bani decat sunt datorati; soldul debitor arata ca sunt datorati mai multi bani decat au fost primiti; soldul initial si soldul final reprezinta soldul existent in cont la inceputul, respectiv la sfarsitul perioadei.

Somer - Persoana care indeplineste cumulativ urmatoarele conditii: a) este in cautarea unui loc de munca de la varsta de minimum 16 ani si pana la indeplinirea conditiilor de pensionare; b) starea de sanatate si capacitatile fizice si psihice o fac apta pentru prestarea unei munci; c) nu are loc de munca, nu realizeaza venituri sau realizeaza din activitati autorizate potrivit legii venituri mai mici decat indemnizatia de somaj ce i s-ar cuveni potrivit prezentei legi; d) este disponibila sa inceapa lucrul in perioada imediat urmatoare daca s-ar gasi un loc de munca; e) este inregistrata la agentia nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca sau la alt furnizor de servicii de ocupare, care functioneaza in conditiile prevazute de lege, in raza teritoriala in care si-a stabilit resedinta.

Sora sau asistenta medicala - O persoana calificata si instruita corespunzator practicarii legale a acestei ocupatii, recunoscuta de autoritatea statului in care si-a dobandit dreptul de a profesa.

Spitalizare - Stationarea in spital in calitate de pacient internat la recomandarea si sub supravegherea regulata a unui medic.

Spitalizare specifica - Una sau doua spitalizari consecutive, datorate aceleiasi cauze si neseparate intre ele de o perioada mai lunga de 180 de zile. Doua spitalizari datorate aceleiasi cauze, separate de o perioada mai scurta de 180 de zile se considera a fi o singura spitalizare specifica. O a treia spitalizare datorata aceleiasi cauze ca si primele doua si aparuta la mai putin de 180 de zile dupa cea de-a doua, va fi considerata si va insemna o noua spitalizare specifica pentru care va fi valabila o noua perioada de confirmare.

Standardul EMV - Abreviere folosita in industria cardurilor pentru a reprezenta cele trei companii care au sponsorizat standardele globale pentru tranzactiile electronice (Europay, MasterCard, Visa); specificatiile tehnice adoptate de toate cele trei companii pentru a asigura interoperabilitatea cardurilor cu chip, terminalelor cu chip, a mesajelor financiare si a serviciilor conexe.

Subasigurare - Situatia aparuta in urma producerii unui eveniment asigurat prin care se constata ca suma asigurata este mai mica decat valoarea de inlocuire a bunului asigurat.

Subcontractor - Societatea cu care Asiguratul are incheiate contracte pentru indeplinirea unor obligatii prevazute in contractele cu clientii sai.

Suma asigurata - Suma inscrisa in polita de asigurare pe care o primeste Beneficiarul in cazul decesului Asiguratului in perioada de asigurare sau Asiguratul in cazul supravietuirii; in plus de aceasta, Beneficiarul va mai primi o suma de bani, al carui cuantum nu poate fi precizat, rezultata prin valorificarea participarii la fondul de beneficii financiare. Suma pentru care s-a facut asigurarea reprezinta maximumul raspunderii Asiguratorului in cazul producerii unuia sau mai multor evenimente asigurate.

Suma asigurata maxima actuala - Valoarea maxima lunara a inventarului viu a tuturor declaratiilor lunare pe timpul perioadei de asigurare.

Suma asigurata maxima lunara planificata - Valoarea maxima lunara planificata a inventarului viu pe intreaga gospodarie, asa cum este trecut in planificare.

Suma asigurata medie actuala - Valoarea totala a inventarului viu din declaratiile lunare pe timpul perioadei de asigurare.

Suma asigurata medie lunara planificata - Valoarea medie lunara planificata a inventarului viu pe intreaga gospodarie, asa cum este trecut in planificare.

Suma asigurata redusa - Noua valoare a sumei asigurate rezultata in urma Reducerii Contractului.

Suma de rascumparare - Valoarea care se va rambursa Contractantului, in cazul in care acesta, datorita incapacitatii de continuare a platii primelor sau din alt motiv, cere intreruperea contractului de asigurare inaintea expirarii acestuia.

Suma minima datorata lunar - Suma minima pe care posesorul de card este obligat sa o ramburseze lunar; se calculeza ca procent sau suma fixa din sumele folosite din descoperitul de cont autorizat sau din limita de credit acordata de banca.

Suspendare - Operatia prin care Contractul de asigurare isi suspenda producerea efectelor in urma neplatii primei de asigurare scadente dupa expirarea perioadei de gratie.A B C D E F  G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


asigurari csa Comunicate de presa pad paid stire rca cominicat csa crestere NOUTATI scumpire Barbati cjue csa-unisar diferentiat femei Prime unisex banca nationala curs valutar dolar euro ASIGURARI CONSTANTA Dacia franta piata vanzare asigurare constanta Daune RCA a scazut sadere despagubiri locuinta asigurai obligati hotarare astra asigurari gheorghe piperea Insolventa oltchim Astra FLOTEI AERIENE GERMANIA casa groupama     
         Acest site este operat de Cristalex Comindserv S.R.L. autorizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub nr. RAJ-399685/28-08-2012, asistent in brokeraj persoana juridica al Asigest Broker de Asigurare - Reasigurare S.A autorizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub nr. RBK 043/2001.

    Cine suntem? | Intrebari frecvente | Informatii utile | Centre de dauna | Conditii de asigurare | Termeni si conditii | Contact
     ANPC | CSA | CNADNR | Verifica Rovinieta | Verifica RCA | Vezi istoric Daune | Verifica ITP |COPYRIGHT (C) 2013 CRISTALEX COMINDSERV SRL. TOATE DREPTURILE REZERVATE.

                                                                                                          

Urmareste-ne pe:

Web design by S.G.A.  gazduire Creatorul de site-uriuCoz

 

Free BackLink