Asigurari roviniete constanta

Sâmbătă, 20 Octombrie 2018, 1:40 AM
ASISTENTA TELEFONICA:

   0765.009.192
   0763.699.170
   0241.621.478


Coşul de cumpărături
Coşul de cumpăraturi este gol
Cand iti expira asigurarea?
Trimite cand iti expira asigurarea,
iar noi o sa iti reamintim !

Data expirarii *:
E-mailul dvs.:
Telefonul dvs. *:
Tipul de polita *:

Căutare
Tag
Statistici


      RCA
Litera R

A B C D E F  G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


Rambursare anticipata - Achitarea partiala sau integrala a unui credit inainte de finalizarea acestuia, conform contractului de credit.

Raspunderea civila profesionala - Obligatia Asiguratului de reparare a prejudiciului cauzat unui client al sau, din culpa sa, prin comiterea unor acte de imprudenta sau neglijenta, in desfasurarea activitatii sale profesionale.

Raspundere civila a proprietarului sau detinatorului temporar de caini - Obligatia acestuia de reparare a prejudiciului cauzat unei terte persoane ca urmare a atacului sau comportamentului agresiv al cainelui.

Rata dobanzii - Cota procentuala ce se aplica de catre banci la creditele acordate si se incaseaza de catre acestea la datele convenite prin contractele de credit sau la disponibilitatile care sunt pastrate in conturi bancare. Marimea ratei dobanzii este data de cererea si oferta de resurse pe piata bancara, taxa oficiala a scontului, puterea economica a unui stat, rata inflatiei, politica adoptata de fiecare banca in parte. In practica intalnim doua notiuni: rata dobanzii active, rata dobanzii pasive.

Rata fluxului de apa - Volumul de apa noua, nereciclata, pompata sau deversata spre ferma piscicola sau subunitati ale acesteia (exprimat in litri de apa/minut/kg.inventar viu).

Rata lineara - Denumirea specializata a ratei variabile.

Reclamatie - Una sau mai multe cereri de despagubire ale unor terti implicati in acelasi accident, impotriva unui asigurat, sau asiguratorului sau sau Biroului gestionar, a carui responsabilitate trebuie, conform legii din tara in care s-a petrecut accidentul, sa fie acoperita printr-o asigurare ale carei conditii si limitari sunt continute de Polita de Asigurare si sunt permise de acea lege.

Remorcaj umed - Remorcajul unei unitati mobile de catre un remorcher in situatia in care unitatea remorcata se afla pe apa.

Remorcaj uscat - Transportul unei unitati mobile ca marfa la bordul unei nave care este remorcata la rindul ei de catre un remorcher pe timpul voiajului.

Renta - Suma pe care Asiguratorul se obliga sa o plateasca periodic Asiguratului, la finele perioadei de asigurare, sau Beneficiarului, in cazul decesului Asiguratului in perioada de asigurare, conform planului de pensie stabilit in cererea de asigurare a pensiei private.

Reprezentanti - Proprietarul, actionarii si alte persoane alese sau numite in conformitate cu prevederile legale si autorizate sa reprezinte Asiguratul.

Retea de acceptare - Infrastructura unei banci acceptatoare, care ii permite sa primeasca plati prin carduri, deasemenea include reteaua de bancomate, de POS-uri fixe sau mobile si reteaua de transmisie de date.

Revolving - Credit cu reinnoire automata.

Rezerva matematica - Suma de bani pe care Societatea este obligata sa-i detina in orice moment pentru a face fata obligatiilor care-i revin conform contractului de asigurare.

Risc - Eveniment viitor, posibil dar incert, avand drept consecinta o paguba.

Risc asigurat - Posibilitatea survenirii unui eveniment mentionat in conditiile de asigurare; probabilitatea de manifestare a fenomenelor naturale, cu caracter aleatoriu (intimplator), care provoaca pagube.

Risc financiar - Prejudiciul pecuniar la care este expus Asiguratul prin nerambursarea la scadenta a redeventelor si a valorii reziduale datorate de Utilizator, ca urmare a deteriorarii situatiei financiare a acestuia

Riscuri de tip P&I - Riscuri privind raspunderile, costurile sau cheltuielile ce cad in sarcina armatorilor si/sau operatorilor de nave si prepusilor acestora, rezultate pe timpul exploatarii navelor maritime, fluviale sau altor instalatii si utilaje plutitoare asimilate navelor.


A B C D E F  G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


asigurari csa Comunicate de presa pad paid stire rca cominicat csa crestere NOUTATI scumpire Barbati cjue csa-unisar diferentiat femei Prime unisex banca nationala curs valutar dolar euro ASIGURARI CONSTANTA Dacia franta piata vanzare asigurare constanta Daune RCA a scazut sadere despagubiri locuinta asigurai obligati hotarare astra asigurari gheorghe piperea Insolventa oltchim Astra FLOTEI AERIENE GERMANIA casa groupama     
         Acest site este operat de Cristalex Comindserv S.R.L. autorizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub nr. RAJ-399685/28-08-2012, asistent in brokeraj persoana juridica al Asigest Broker de Asigurare - Reasigurare S.A autorizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub nr. RBK 043/2001.

    Cine suntem? | Intrebari frecvente | Informatii utile | Centre de dauna | Conditii de asigurare | Termeni si conditii | Contact
     ANPC | CSA | CNADNR | Verifica Rovinieta | Verifica RCA | Vezi istoric Daune | Verifica ITP |COPYRIGHT (C) 2013 CRISTALEX COMINDSERV SRL. TOATE DREPTURILE REZERVATE.

                                                                                                          

Urmareste-ne pe:

Web design by S.G.A.  gazduire Creatorul de site-uriuCoz

 

Free BackLink