Asigurari roviniete constanta

Sâmbătă, 20 Octombrie 2018, 1:43 AM
ASISTENTA TELEFONICA:

   0765.009.192
   0763.699.170
   0241.621.478


Coşul de cumpărături
Coşul de cumpăraturi este gol
Cand iti expira asigurarea?
Trimite cand iti expira asigurarea,
iar noi o sa iti reamintim !

Data expirarii *:
E-mailul dvs.:
Telefonul dvs. *:
Tipul de polita *:

Căutare
Tag
Statistici


      RCA
Litera M

A B C D E F  G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


Maestro - Marca folosita de MasterCard pentru cardurile sale de debit ce pot fi folosite pentru plati la comercianti, retrageri de numerar la bancomate, tranzactii in mediu electronic care suporta MasterCard SecureCode.

Marfa - Orice produs care, conform prevederilor legale, poate forma obiectul livrarii sau al contractului de transport.

Marinar de navigatie civila - Orice persoana care indeplineste conditiile de calificare profesionala cerute pentru prestarea unui serviciu la bord, poseda carnet de marinar si este inscris ca personal navigant in registrele matricole ale unei capitanii de port

Marja - Diferenta intre pretul de vanzare al unui produs/serviciu si costul acestuia; diferenta intre dobanda platita la depozite si dobanda perceputa la creditele acordate de catre o banca.

MasterCard Worldwide - O companie globala de plati,care gestioneaza o intreaga gama de programe de plata si de servicii, printre care: cardurile de debit si de credit MasterCard, cardurile de debit online Maestro, cardurile pentru retragere de numerar Cirrus.

Maturitate - Data la care este platibil (incasat, rascumparat, rambursat) un instrument financiar (depozit, certificat de depozit, obligatiune, bon de trezorerie, credit etc.)

Medic - O persoana posesoare a unei licente, recunoscuta sau eliberata de autoritatile statului roman, corespunzatoare practicarii legale a medicinei pe teritoriul Romaniei in calitate de medic sau chirurg.

Medic agreat - Medic indicat in mod expres de Asigurator, a carui identitate este accesibila Asiguratului la data aderarii acestuia la contract.

Membru - Inseamna o societate de asigurare sau un grup de asiguratori, membru al unui Birou.

Module interschimbabile - Module sau parti componente care, in cazul reparatiilor, pot fi schimbate (inlocuite).

Moment de referinta - Data si ora inchiderii contabile a ultimei zile lucratoare din luna.

A B C D E F  G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Zasigurari csa Comunicate de presa pad paid stire rca cominicat csa crestere NOUTATI scumpire Barbati cjue csa-unisar diferentiat femei Prime unisex banca nationala curs valutar dolar euro ASIGURARI CONSTANTA Dacia franta piata vanzare asigurare constanta Daune RCA a scazut sadere despagubiri locuinta asigurai obligati hotarare astra asigurari gheorghe piperea Insolventa oltchim Astra FLOTEI AERIENE GERMANIA casa groupama     
         Acest site este operat de Cristalex Comindserv S.R.L. autorizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub nr. RAJ-399685/28-08-2012, asistent in brokeraj persoana juridica al Asigest Broker de Asigurare - Reasigurare S.A autorizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub nr. RBK 043/2001.

    Cine suntem? | Intrebari frecvente | Informatii utile | Centre de dauna | Conditii de asigurare | Termeni si conditii | Contact
     ANPC | CSA | CNADNR | Verifica Rovinieta | Verifica RCA | Vezi istoric Daune | Verifica ITP |COPYRIGHT (C) 2013 CRISTALEX COMINDSERV SRL. TOATE DREPTURILE REZERVATE.

                                                                                                          

Urmareste-ne pe:

Web design by S.G.A.  gazduire Creatorul de site-uriuCoz

 

Free BackLink