Asigurari roviniete constanta

Sâmbătă, 20 Octombrie 2018, 1:59 AM
ASISTENTA TELEFONICA:

   0765.009.192
   0763.699.170
   0241.621.478


Coşul de cumpărături
Coşul de cumpăraturi este gol
Cand iti expira asigurarea?
Trimite cand iti expira asigurarea,
iar noi o sa iti reamintim !

Data expirarii *:
E-mailul dvs.:
Telefonul dvs. *:
Tipul de polita *:

Căutare
Tag
Statistici


      RCA
Litera L

A B C D E F  G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


Leasing - Operatiune prin care o parte, denumita locator, transmite pentru o perioada determinata dreptul de folosinta asupra unui bun al carui proprietar este celeilalte parti, denumita Utilizator, la solicitarea acesteia, contra unei plati periodice, denumita rata de leasing, iar la sfarsitul perioadei de leasing locatorul se obliga sa respecte dreptul de optiune al Utilizatorului de a cumpara bunul, de a prelungi contractul de leasing ori de a inceta raporturile contractuale.

Leziunea - O afectare a organelor interne sau externe, a vaselor sanguine sau diferitelor aparate si sisteme, cu caracter brusc si neprevazut, suferita de Asigurat pe perioada de valabilitate a contractului de asigurare.

LIBOR - Rata a dobanzii practicata pe piata londoneza de catre bancile de prim rang pentru remunerarea depozitelor lor reciproce.

Licenta de turism - Documentul prin care se atesta capacitatea asiguratului de a comercializa servicii turistice in conditii de calitate si siguranta pentru turisti.

Limita de credit (plafon de creditare) - Valoarea maxima a cheltuielilor permise unui posesor de card de credit sau de charge-card. Limitele de credit sunt stabilite de catre emitentul de carduri, in conformitate cu credibilitatea posesorului de card si istoricul sau bancar.

Limita de raspundere pe eveniment - Valoarea totala a raspunderii Asiguratorului la producerea unui singur eveniment

Limita fara exigente medicale - Suma asigurata (prestatia) maxima, indiferent de risc, acceptata pentru un membru fara exigente medicale.

Limita raspunderii - Cuantumul maxim al sumei pe care Asiguratorul o poate plati Asiguratului, in cazul producerii unui eveniment asigurat respectiv, limita maxima pana la care ASTRA raspunde in cazul producerii evenimentului asigurat in timpul perioadei de asigurare.

Linie de creditare - Tip de credit care presupune rezervarea de catre banca a unei sume pentru o perioada determinata de timp. Clientul poate folosi aceasta suma (linie de credit) prin retrageri de numerar sau plati si poate acoperi suma utilizata ori de cate ori doreste pe parcursul perioadei si in limita aprobata.

Localul Asiguratului - Camerele, cladirile sau spatiul din perimetrul societatii asa cum este prezentat in Specificatie.

Lovitura de trasnet - Trecerea nemijlocita a efectelor trasnetului asupra bunurilor.

Lucrari de constructii-montaj - Totalitatea lucrarilor executate intr-un santier de constructii pe baza de proiect tehnic, devize economice si autorizatie de construire, care sunt decontate prin situatii de lucrari, pentru realizarea unui proiect de investitii si care are ca obiectiv final realizarea unei cladiri sau constructii ingineresti noi sau a unor interventii la cladiri sau constructii ingineresti existente.


A B C D E F  G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


asigurari csa Comunicate de presa pad paid stire rca cominicat csa crestere NOUTATI scumpire Barbati cjue csa-unisar diferentiat femei Prime unisex banca nationala curs valutar dolar euro ASIGURARI CONSTANTA Dacia franta piata vanzare asigurare constanta Daune RCA a scazut sadere despagubiri locuinta asigurai obligati hotarare astra asigurari gheorghe piperea Insolventa oltchim Astra FLOTEI AERIENE GERMANIA casa groupama     
         Acest site este operat de Cristalex Comindserv S.R.L. autorizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub nr. RAJ-399685/28-08-2012, asistent in brokeraj persoana juridica al Asigest Broker de Asigurare - Reasigurare S.A autorizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub nr. RBK 043/2001.

    Cine suntem? | Intrebari frecvente | Informatii utile | Centre de dauna | Conditii de asigurare | Termeni si conditii | Contact
     ANPC | CSA | CNADNR | Verifica Rovinieta | Verifica RCA | Vezi istoric Daune | Verifica ITP |COPYRIGHT (C) 2013 CRISTALEX COMINDSERV SRL. TOATE DREPTURILE REZERVATE.

                                                                                                          

Urmareste-ne pe:

Web design by S.G.A.  gazduire Creatorul de site-uriuCoz

 

Free BackLink