Asigurari roviniete constanta

Sâmbătă, 20 Octombrie 2018, 0:48 AM
ASISTENTA TELEFONICA:

   0765.009.192
   0763.699.170
   0241.621.478


Coşul de cumpărături
Coşul de cumpăraturi este gol
Cand iti expira asigurarea?
Trimite cand iti expira asigurarea,
iar noi o sa iti reamintim !

Data expirarii *:
E-mailul dvs.:
Telefonul dvs. *:
Tipul de polita *:

Căutare
Tag
Statistici


      RCA
Litera I


A B C D E F  G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Imprudenta - Forma de manifestare a culpei Asiguratului si/sau a prepusilor sai, care desi a prevazut posibilitatea producerii unui prejudiciu ca urmare a activitatii desfasurate, nu l-a acceptat, socotind fara temei ca acesta nu se va produce.

Incapacitate de munca - Intreruperea temporara sau permanenta a activitatii angajatului la locul sau de munca, ca urmare a producerii unui eveniment.

Incapacitate temporara - Incapacitatea totala temporara a Asiguratului, cauzata de un accident acoperit prin Polita, de a participa la activitatea sportiva (mentionata in Specificatie) si de a fi retribuit in calitate de angajat al clubului sportiv care l-a asigurat. Incapacitatea temporara inceteaza odata cu reluarea activitatii sportive (participare la competitii sau antrenament).

Incendiu - Focul care a luat nastere in afara locului destinat lui sau pe care l-a parasit si care este in stare sa se extinda prin propria putere.

Incident de plata - Situatie in care se afla o persoana fizica sau juridica, client al unei banci, atunci cand nu-si indeplineste intocmai si la timp obligatia asumata de a efectua plata unui instrument de plata introdus in circuitul bancar. Clientii bancilor care utilizeaza in mod necorespunzator cecuri, cambii, bilete la ordin pot intra in categoria incidentelor majore de plata.

Indatorire de serviciu - Orice sarcina profesionala stabilita in contractul individual de munca sau conventia civila, regulamente de ordine interioara, regulamente de organizare si functionare, deciziile scrise sau verbale ale conducatorului direct, in legatura cu activitatea profesionala a participantilor la procesul de munca.

Indemnizatia de somaj - O compensatie partiala a veniturilor Asiguratului ca urmare a pierderii locului de munca; Notiunea de somer se refera doar la acele persoane carora le-a incetat contractul individual de munca / raporturile de serviciu / mandatul din motive neimputabile lor.

Indemnizatia zilnica - Suma pe care Asiguratul este indreptatit sa o primeasca pentru fiecare zi de spitalizare, conform conditiilor de asigurare.

Indemnizatie de asigurare - Suma efectiva platita de Asigurator Beneficiarului ca urmare a producerii evenimentului asigurat.

Indentat - Card fara elemente in relief. Este folosit in toata lumea numai pentru plati prin dispozitive electronice(ATM, POS).

Insolvabilitatea - Situatia in care asiguratul nu achita debitul in termen de 15 (cincisprezece) zile calendaristice de la primirea de catre acesta a documentelor justificative de la turist sau daca intrerupe unilateral acordarea serviciilor.

Inspectie de risc - Vizualizarea si verificarea starii generale, precum si conformitatea documentelor prezentate, ale autovehiculelor aflate sub incidenta asigurarii.

Instrumente ale pietei monetare - sunt instrumente de credit pe termen scurt, relativ sigure, cu mai putin de un an pana la scadenta, emise de obicei cu discont (depozite, certificate de depozit, certificate de trezorerie, titluri de stat)

Intabulare - Inscriere a unui drept real imobiliar sau notarea unui act cu privire la un imobil, in cartea funciara.

Internet Banking - O aplicatie informatica, accesibila pe Internet, care permite clientilor unei banci sa efectueze operatiuni bancare direct de pe calculatorul personal.

Inundatie - Acoperirea unei portiuni de uscat cu o mare cantitate de apa. Asiguratorul acorda despagubiri in aceste cazuri pentru bunurile distruse total sau partial, daca pagubele inregistrate sunt urmare a actiunii nemijlocite a apei provenite din inundatii.

Invaliditate economica - Diminuarea capacitatii de munca a Asiguratului ca urmare a unei invaliditati fiziologice. Invaliditatea economica se cuantifica de Asigurator tinand seama de profesia exercitata de Asigurat si de capacitatea sa de readaptare la o activitate profesionala compatibila cu instruirea, posibilitatile fizico-intelectuale si situatia sa sociala in conditii economice normale.

Invaliditate fiziologica - Diminuarea integritatii corporale sau intelectuale a Asiguratului. Invaliditatea fiziologica va fi cuantificata de Asigurator conform conditiilor de asigurare, tinand seama de baremul oficial de invaliditate si jurisprudenta romaneasca in materie.

Invaliditate partiala permanenta - Orice stare de invaliditate permanenta cuantificata de Scara Continental.

Invaliditate permanenta - O diminuare a integritatii corporale sau intelectuale a Asiguratului care-l impiedica sa-si exercite profesia sau oricare alta activitate aducatoare de venituri; Nu este susceptibila de ameliorari, a fost fixata definitiv conform dispozitiilor legale in vigoare si a fost confirmata de un medic agreat de Asigurator.

Invaliditate totala - Invaliditatea este considerata totala atunci cand procentul de invaliditate economica / fiziologica atinge cel putin 67%.

Investitie - Complexul de lucrari care se realizeaza in baza proiectului pentru edificarea obiectivului economic, social, cultural etc., conceput de proiectanti

Ipoteca - Se aseaza asupra unui bun imobil, iar daca la scadenta debitorul nu plateste suma datorata, creditorul in favoarea caruia a fost constituita ipoteca e indreptatit sa ceara vanzarea bunului respectiv la licitatie. Constituirea unei ipoteci se realizeaza sub forma unui contract imobiliar, prin acordul de vointa al partilor, cu conditia ca cel care constituie ipoteca sa fie proprietar al imobilului respectiv.


A B C D E F  G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


asigurari csa Comunicate de presa pad paid stire rca cominicat csa crestere NOUTATI scumpire Barbati cjue csa-unisar diferentiat femei Prime unisex banca nationala curs valutar dolar euro ASIGURARI CONSTANTA Dacia franta piata vanzare asigurare constanta Daune RCA a scazut sadere despagubiri locuinta asigurai obligati hotarare astra asigurari gheorghe piperea Insolventa oltchim Astra FLOTEI AERIENE GERMANIA casa groupama     
         Acest site este operat de Cristalex Comindserv S.R.L. autorizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub nr. RAJ-399685/28-08-2012, asistent in brokeraj persoana juridica al Asigest Broker de Asigurare - Reasigurare S.A autorizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub nr. RBK 043/2001.

    Cine suntem? | Intrebari frecvente | Informatii utile | Centre de dauna | Conditii de asigurare | Termeni si conditii | Contact
     ANPC | CSA | CNADNR | Verifica Rovinieta | Verifica RCA | Vezi istoric Daune | Verifica ITP |COPYRIGHT (C) 2013 CRISTALEX COMINDSERV SRL. TOATE DREPTURILE REZERVATE.

                                                                                                          

Urmareste-ne pe:

Web design by S.G.A.  gazduire Creatorul de site-uriuCoz

 

Free BackLink