Asigurari roviniete constanta

Sâmbătă, 20 Octombrie 2018, 1:31 AM
ASISTENTA TELEFONICA:

   0765.009.192
   0763.699.170
   0241.621.478


Coşul de cumpărături
Coşul de cumpăraturi este gol
Cand iti expira asigurarea?
Trimite cand iti expira asigurarea,
iar noi o sa iti reamintim !

Data expirarii *:
E-mailul dvs.:
Telefonul dvs. *:
Tipul de polita *:

Căutare
Tag
Statistici


      RCA
Litera G

A B C D E F  G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


Garant - Persoana fizica sau juridica care garanteaza cu veniturile sau cu bunurile sale o obligatie a unui debitor fata de creditorul sau. Garantul este obligat sa plateasca in locul debitorului in cazul in care acesta nu isi onoreaza obligatiile.

Garantie - Bun imobiliar sau mobiliar care este ipotecat sau gajat in favoarea unui creditor ca asigurare a indeplinirii obligatiilor de plata de catre debitor; poate fi si un angajament de plata al unei persoane ca va plati datoriile unei alteia incapabile sa le onoreze.

Garantie bancara de buna executie - Depozit valoric pus la dispozitie autoritatii contractante de catre ofertantul caruia i s-a atribuit contractul de achizitie publica.

Garantie reala - Depunerea la dispozitia creditorului a unei sume de bani sau a unui bun, din care in cazul neonorarii in termen a obligatiilor fata de creditor, acesta din urma poate sa-si recupereze sumele datorate de catre debitor. In categoria garantiilor reale se includ: ipoteca, gajul cu deposedare, depozitul colateral, gajul fara deposedare.

Gestionarea fondului de vanatoare - Se atribuie de catre autoritatea publica centrala care raspunde de silvicultura organizatiilor vanatoresti legal constituite din Romania, afiliate Asociatiei Generale a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi din Romania, Regiei Nationale a Padurilor, unitatilor de cercetare stiintifica cu profil cinegetic din Romania, denumite in continuare gestionari ai fondurilor de vanatoare.

Girant - Persoana care transmite o cambie prin gir unei alte persoane numita giratar. Girantul unei cambii raspunde solidar cu ceilalti giranti si cu tragatorul pentru acceptarea si plata cambiei la scadenta, daca nu s-a stipulat altfel. Girantul are posibilitatea sa se sustraga de la acceptare sau de la plata fata de primul giratar prin inscrierea in textul girului a unor formule precum: "fara garantie", "fara raspundere". Totodata, girantul poate fi acea persoana care garanteaza cu bunurile sau veniturile sale pe beneficiarul unui credit bancar, asigurand ca in cazul in care imprumutatul nu-si achita obligatiile fata de banca, aceasta din urma isi va recupera creanta de la girant.

Grad de indatorare - Bancile calculeaza gradul de indatorare pe baza venitului net eligibil, adica prin scaderea cheltuielilor de consum din veniturile efective ale familiei. Acesta este stabilit la maximum 35% pentru creditele imobiliare/ipotecare (considerand doar angajamentele pentru creditele imobiliare/ipotecare), iar luand in considerare toate tipurile de angajamente (Norma 20/2005) nu poate depasi 40% din totalul veniturilor lunare ale familiei. Bancile au inceput sa se adapteze noilor reglementari BNR si au ridicat gradul de indatorare pana la 70%.

Grafic de rambursare a creditului - Parte a contractului de credit care cuprinde esalonarea in timp a rambursarii creditului de catre beneficiar.

Greva - Incetarea organizata a activitatii unei parti importante a angajatilor unei societati in scopul de a impune revendicari de ordin economic sau politic.

Grindina - Precipitatie atmosferica formata din particule mici de gheata.A B C D E F  G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


asigurari csa Comunicate de presa pad paid stire rca cominicat csa crestere NOUTATI scumpire Barbati cjue csa-unisar diferentiat femei Prime unisex banca nationala curs valutar dolar euro ASIGURARI CONSTANTA Dacia franta piata vanzare asigurare constanta Daune RCA a scazut sadere despagubiri locuinta asigurai obligati hotarare astra asigurari gheorghe piperea Insolventa oltchim Astra FLOTEI AERIENE GERMANIA casa groupama     
         Acest site este operat de Cristalex Comindserv S.R.L. autorizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub nr. RAJ-399685/28-08-2012, asistent in brokeraj persoana juridica al Asigest Broker de Asigurare - Reasigurare S.A autorizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub nr. RBK 043/2001.

    Cine suntem? | Intrebari frecvente | Informatii utile | Centre de dauna | Conditii de asigurare | Termeni si conditii | Contact
     ANPC | CSA | CNADNR | Verifica Rovinieta | Verifica RCA | Vezi istoric Daune | Verifica ITP |COPYRIGHT (C) 2013 CRISTALEX COMINDSERV SRL. TOATE DREPTURILE REZERVATE.

                                                                                                          

Urmareste-ne pe:

Web design by S.G.A.  gazduire Creatorul de site-uriuCoz

 

Free BackLink