Asigurari roviniete constanta

Sâmbătă, 20 Octombrie 2018, 1:28 AM
ASISTENTA TELEFONICA:

   0765.009.192
   0763.699.170
   0241.621.478


Coşul de cumpărături
Coşul de cumpăraturi este gol
Cand iti expira asigurarea?
Trimite cand iti expira asigurarea,
iar noi o sa iti reamintim !

Data expirarii *:
E-mailul dvs.:
Telefonul dvs. *:
Tipul de polita *:

Căutare
Tag
Statistici


      RCA
Litera E

A B C D E F  G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


Embosat - Datele de identificare sunt inscriptionate in relief ceea ce permite efectuarea de tranzactii atat in mediul electronic (ATM, POS) cat si in mediul manual (Internet, mail order, telephone order sau Imprinter).

Eroarea - Reprezinta fapta Asiguratului, savarsita personal de persoana fizica sau prepusii sai in cazul societatii civile profesionale, ca urmare a unei false reprezentari asupra unei situatii de fapt sau de drept.

EURIBOR - Abreviere pentru sintagma Euro Interbank Offered Rate. Termenul defineste o rata a dobanzii Euro-denominata, practicata in relatiile interbancare de catre marile banci pentru imprumuturile in euro.

Eveniment asigurat - Riscul asigurat, definit in conditiile contractuale din producerea caruia au rezultat daune asupra interesului asigurat; manifestarea actului de imprudenta sau neglijenta, comis de Asigurat sau de prepusii acestuia in perioada asigurata, care a cauzat prejudicii unui tert.

Eveniment neprevazut - Se considera ca un eveniment este neprevazut, daca Asiguratul sau reprezentantii sai nu au putut sa-l prevada la timp, inainte de producerea lui.

Excedent - Suma care poate fi acordata suplimentar de Asigurator Beneficiarului sau Contractantului asigurarii reprezentand participarea la beneficiile realizate prin investirea rezervelor.

Explozie - Eliberarea brusca de energie provocata de tendinta unor gaze sau a aburilor de a se dilata. Explozia unui rezervor (cazan, conducta, s.a.m.d.) poate fi considerata ca atare numai daca peretii acestuia sunt fisurati in asa masura, incat are loc o echilibrare brusca a presiunii din interiorul si din exteriorul rezervorului sau: evacuare brusca, accidentala, necontrolata si continua de fluide si substante la nivelul suprafetei pamintului sau fundului apei, urmata de curgere continua si necontrolata si datorata presiunii subterane.

Extras de carte funciara - La data semnarii contractului de vanzare-cumparare, vanzatorul trebuie sa prezinte un extras de carte funciara de informare in care se evidentiaza situatia la zi a imobilului respectiv (sarcini, ipoteci, etc). Cartea funciara ramane blocata un interval de 5 zile, timp in care nu este posibila realizarea altei tranzactii care ar avea ca obiect, acelasi imobil. Notarul public care va autentifica contractul de vanzare-cumparare are obligatia de a verifica actele de proprietate cu privire la imobilul care va face obiectul contractului, iar anterior semnarii contractului de vanzare-cumparare, acesta va solicita Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara- Biroul de Carte Funciara din circumscriptia unde este situat imobilul, extrasul de carte funciara de autentificare, document ce va prezenta toate elementele de identificare ale respectivei proprietati inclusiv, tituarul dreptului de proprietate, si aspectele legate de situatia juridica a imobilului si anume eventualele ipoteci, privilegii si interdictii , litigii care ar afecta imobilul. Extrasul de carte funciara confera caracter de legalitate informatiilor atestate, ca fiind conforme cu situatia de drept si de fapt a imobilului. Prin solicitarea adresata de notar catre Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara- Biroul de Carte Funciara din circumscriptia unde este situat imobilul pentru eliberarea extrasului de carte funciara de autentificare, notarul blocheaza emiterea unui alt extras de carte funciara de autentificare pe durata de valabilitate a extrasului obtinut de catre acesta ( 5 zile in prezent), astfel devenind imposibila realizarea unei noi tranzactii cu privire la acelasi imobil.

Extras de cont - Document bancar eliberat clientilor, in care sunt evidentiate toate operatiunile de incasari si plati efectuate intr-o anumita perioada, prin conturile deschise de clienti la banca.A B C D E F  G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


asigurari csa Comunicate de presa pad paid stire rca cominicat csa crestere NOUTATI scumpire Barbati cjue csa-unisar diferentiat femei Prime unisex banca nationala curs valutar dolar euro ASIGURARI CONSTANTA Dacia franta piata vanzare asigurare constanta Daune RCA a scazut sadere despagubiri locuinta asigurai obligati hotarare astra asigurari gheorghe piperea Insolventa oltchim Astra FLOTEI AERIENE GERMANIA casa groupama     
         Acest site este operat de Cristalex Comindserv S.R.L. autorizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub nr. RAJ-399685/28-08-2012, asistent in brokeraj persoana juridica al Asigest Broker de Asigurare - Reasigurare S.A autorizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub nr. RBK 043/2001.

    Cine suntem? | Intrebari frecvente | Informatii utile | Centre de dauna | Conditii de asigurare | Termeni si conditii | Contact
     ANPC | CSA | CNADNR | Verifica Rovinieta | Verifica RCA | Vezi istoric Daune | Verifica ITP |COPYRIGHT (C) 2013 CRISTALEX COMINDSERV SRL. TOATE DREPTURILE REZERVATE.

                                                                                                          

Urmareste-ne pe:

Web design by S.G.A.  gazduire Creatorul de site-uriuCoz

 

Free BackLink