Asigurari roviniete constanta

Sâmbătă, 20 Octombrie 2018, 1:45 AM
ASISTENTA TELEFONICA:

   0765.009.192
   0763.699.170
   0241.621.478


Coşul de cumpărături
Coşul de cumpăraturi este gol
Cand iti expira asigurarea?
Trimite cand iti expira asigurarea,
iar noi o sa iti reamintim !

Data expirarii *:
E-mailul dvs.:
Telefonul dvs. *:
Tipul de polita *:

Căutare
Tag
Statistici


      RCA
Litera D


A B C D E F  G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Data inceperii asigurarii - Data la care intra in vigoare contractul de asigurare.

Data normala de includere in grupul desemnat - Cea dintai data la care un Asigurat satisface conditiile de eligibilitate ale contractului.

Datorie neta - Valoarea totala a creditelor, inclusiv dobanzile aferente, din care se scad, dupa caz, urmatoarele: sumele (avansurile) achitate de clienti; garantiile lichide: depozite constituite la banci, scrisori de garantie bancara etc.; alte lichiditati puse la dispozitia creditorului pentru garantarea rambursarii creditului.

Dauna - Prejudicial material ori financiar aparut in urma producerii riscului asigurat.

Dauna (paguba) partiala - Avarierea sau furtul unor parti componente ale bunurilor asigurate, astfel incat readucerea in starea dinaintea producerii evenimentului asigurat poate fi facuta prin repararea, reconditionarea sau inlocuirea unor parti componente.

Dauna (paguba) totala - Furtul sau avarierea bunurilor asigurate intr-un asemenea grad incat refacerea prin repararea, inlocuirea ori reconditionarea partilor sau pieselor componente nu mai este posibila ori costul acestora ar depasi 85 % din suma asigurata.

Debitare directa - Incasarea automata la scadente, a sumelor datorate pentru un credit, dintr-un cont curent conform unui acord prealabil.

Debitor - Persoana fizica sau juridica care a primit o suma de bani sau alte valori de la creditor, si care are obligatia de a le restitui la un anumit termen, stabilit de comun acord intre parti.

Debitul - Sumele achitate si/sau cheltuielile de repatriere. in cazul in care plata de catre turist a serviciilor contractate cu agentia de turism a fost facuta in lei, debitul se actualizeaza in functie de rata inflatiei

Decesul - Inregistrat ca urmare a unui accident de autovehicul presupune decesul persoanei aflate sub incidenta asigurarii imediat sau dupa un interval de timp de cel mult 1 an de la data accidentului si este confirmat, in baza unui certificat medico-legal, ca fiind datorat accidentului suferit.

Decontare - Plata fara numerar, procesul prin care se realizeaza un schimb de fonduri intre institutiile financiare partenere, pentru a acoperi valoarea tranzactiilor monetare si a taxelor aferente, derulate si autorizate intr-un interval de o zi.

Descoperire de cont - Facilitate de creditare acordata de catre o banca clientului sau si care consta in posibilitatea retragerii din cont a unei sume mai mari decat cea existenta. Se mai numeste overdraft.

Despagubire - Suma platita de Asigurator, dupa caz, Asiguratului sau Beneficiarului asigurarii, pentru daunele produse in urma manifestarii riscurilor asigurate.

Diagnosticare - Identificarea clara a naturii si identitatii bolii, prin analizarea simptomelor si evolutiei bolii in cauza, precum si prin analizarea rezultatelor analizelor de laborator sau bioptice; diagnosticarea se va realiza intr-un spital autorizat de catre un medic specialist, astfel incat acest diagnostic sa poata fi recunoscut si agreat de catre autoritatile medicale romane

Dobanda anuala efectiva (DAE) - Dobanda anuala efectiva calculata si mentionata in cazul creditelor de consum si include costurile suportate de consumator in cazul contractarii unui credit. Mai exact ceea ce trebuie platit in plus fata de dobanda creditului: dobanda anuala, costul aferent asigurarii, comision analiza dosar. Dobanda anuala efectiva nu se foloseste pentru calculul ratelor unui credit, ci serveste ca termen de comparatie intre diversele oferte de credit.

Documente de transport - Scrisoare de trasura sau alte documente asemanatoare.

Document FIATA - Document instituit de FIATA (Asociatia Internationala a Caselor de Expeditii) si emis de Uniunea Societatilor de Expeditie din Romania pentru uzul expeditorilor internationali de marfuri.in cazul organizarii unui transport international de marfuri sub acoperirea unui document FIATA.

Drum public -

Durata efectiva de acoperire - Intervalul zilnic orar in care Asiguratul beneficiaza de prestatiile garantate prin contractul de asigurare.


A B C D E F  G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


asigurari csa Comunicate de presa pad paid stire rca cominicat csa crestere NOUTATI scumpire Barbati cjue csa-unisar diferentiat femei Prime unisex banca nationala curs valutar dolar euro ASIGURARI CONSTANTA Dacia franta piata vanzare asigurare constanta Daune RCA a scazut sadere despagubiri locuinta asigurai obligati hotarare astra asigurari gheorghe piperea Insolventa oltchim Astra FLOTEI AERIENE GERMANIA casa groupama     
         Acest site este operat de Cristalex Comindserv S.R.L. autorizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub nr. RAJ-399685/28-08-2012, asistent in brokeraj persoana juridica al Asigest Broker de Asigurare - Reasigurare S.A autorizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub nr. RBK 043/2001.

    Cine suntem? | Intrebari frecvente | Informatii utile | Centre de dauna | Conditii de asigurare | Termeni si conditii | Contact
     ANPC | CSA | CNADNR | Verifica Rovinieta | Verifica RCA | Vezi istoric Daune | Verifica ITP |COPYRIGHT (C) 2013 CRISTALEX COMINDSERV SRL. TOATE DREPTURILE REZERVATE.

                                                                                                          

Urmareste-ne pe:

Web design by S.G.A.  gazduire Creatorul de site-uriuCoz

 

Free BackLink