Asigurari roviniete constanta

Joi, 20 Septembrie 2018, 11:14 PM
ASISTENTA TELEFONICA:

   0765.009.192
   0763.699.170
   0241.621.478


Coşul de cumpărături
Coşul de cumpăraturi este gol
Cand iti expira asigurarea?
Trimite cand iti expira asigurarea,
iar noi o sa iti reamintim !

Data expirarii *:
E-mailul dvs.:
Telefonul dvs. *:
Tipul de polita *:

Căutare
Tag
Statistici


      RCA
Litera B


A B C D E F  G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Banca acceptatoare - Institutie sau furnizor de servicii partener care primeste informatii referitoare la o tranzactie pe card de la un comerciant sau un alt acceptator de carduri si trimite informatiile mai departe intr-un sistem de plati.

Banca emitenta - Institutie partenera care emite carduri catre persoane fizice sau juridice, gestioneaza conturile de card, autorizeaza tranzactii si garanteaza plata catre acceptatori, pentru tranzactiile valide.

Beneficiar - Persoana indreptatita sau desemnata in contractul de asigurare sa incaseze sumele cuvenite cazul producerii unui eveniment asigurat.

Beneficiar garantie - Subiectul caruia ii este platita despagubirea, respectiv banca emitenta a scrisorii de garantie bancara, careia ii sunt cesionate toate drepturile decurgand din contractul de asigurare.

Birou - Organizatia profesionala care este membra a Consiliului Birourilor si care a fost constituita conform Recomandarii nr.5.

Birou de asistenta - Biroul care este autorizat sa gestioneze si sa regularizeze o reclamatie.

Birou de carte funciara - Compartiment auxiliar al judecatoriei, care are ca obiect de activitate inscrierea in cartea funciara a actelor si faptelor juridice referitoare la imobile.

Birou emitent - Biroul - birou platitor - (si/sau un membru al acestui Birou) sub autorizarea caruia a fost eliberat un certificat de asigurare si care este raspunzator pentru indeplinirea obligatiilor Biroului gestionar, in conformitate cu prevederile Conventiei Tip Interbirouri.

Birou gestionar - Biroul (si/sau un membru al acelui Birou care actioneaza sub autorizarea acestuia) care are raspunderea, in tara sa proprie, pentru gestionarea si regularizarea daunelor in conformitate cu prevederile Conventiei Interbirouri si legislatiei nationale.

Biroul de credit - Institutie privata, avand ca actionari bancile comerciale care au intocmit o baza de date administrata de acesta si care cuprinde informatii legate de creditele contractate de persoane fizice; informatiile sunt utilizate de catre banci la analiza dosarelor de credit pentru a vedea comportamentul financiar al potentialilor clienti.

Boala - Orice afectiune sau suferinta care a fost diagnosticata prin examinare directa de catre un medic, probata prin rapoarte clinice, radiologice, histologice sau de laborator, rapoartele in cauza fiind acceptate de Asigurator.

Boala profesionala - Afectiunea care se produce ca urmare a exercitarii unei meserii sau profesii, cauzata de factori nocivi fizici, chimici sau biologici, caracteristici locului de munca, precum si de suprasolicitarea diferitelor organe sau sisteme ale organismului in procesul de munca.

Bolile profesionale - In sensul Legii protectiei muncii 90/1996 si a Normei Metodologice privind declararea, cercetarea si evidenta accidentelor de munca si a imbolnavirilor profesional din 10.09.1996 sunt afectiunile care se produc ca urmare a exercitarii unei meserii sau a unei profesiuni, cauzate de factori nocivi fizici, chimici sau biologici, caracteristici locului de munca, precum si de suprasolicitarea diferitelor organe sau sisteme ale organismului, în procesul de munca. Bolile profesionale, ale caror cercetare, declarare si evidenta sunt obligatorii, sunt cele prevazute in anexele la Norma Metodologica mentionata mai sus.

Bonificatii - Reduceri ale primelor de asigurare, in anumite conditii. 

Bonus-malus - sistem prin care asiguratul/utilizatorul se incadreaza in una dintre clasele de bonus (B0-B14) sau in una dintre clasele de malus (M1-M8), in functie de istoricul de daunalitate inscris in baza de date CEDAM

BUBOR - Rata medie a dobanzii pentru imprumuturile acordate pe piata interbancara; rata dobanzii percepute de o banca pentru creditele acordate este intotdeauna mai mare decat BUBOR, intrucat din suma incasata banca trebuie sa acopere costul resurselor obtinute din credite pe piata interbancara.


A B C D E F  G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


asigurari csa Comunicate de presa pad paid stire rca cominicat csa crestere NOUTATI scumpire Barbati cjue csa-unisar diferentiat femei Prime unisex banca nationala curs valutar dolar euro ASIGURARI CONSTANTA Dacia franta piata vanzare asigurare constanta Daune RCA a scazut sadere despagubiri locuinta asigurai obligati hotarare astra asigurari gheorghe piperea Insolventa oltchim Astra FLOTEI AERIENE GERMANIA casa groupama     
         Acest site este operat de Cristalex Comindserv S.R.L. autorizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub nr. RAJ-399685/28-08-2012, asistent in brokeraj persoana juridica al Asigest Broker de Asigurare - Reasigurare S.A autorizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub nr. RBK 043/2001.

    Cine suntem? | Intrebari frecvente | Informatii utile | Centre de dauna | Conditii de asigurare | Termeni si conditii | Contact
     ANPC | CSA | CNADNR | Verifica Rovinieta | Verifica RCA | Vezi istoric Daune | Verifica ITP |COPYRIGHT (C) 2013 CRISTALEX COMINDSERV SRL. TOATE DREPTURILE REZERVATE.

                                                                                                          

Urmareste-ne pe:

Web design by S.G.A.  gazduire Creatorul de site-uriuCoz

 

Free BackLink