Asigurari roviniete constanta

Joi, 20 Septembrie 2018, 11:45 PM
ASISTENTA TELEFONICA:

   0765.009.192
   0763.699.170
   0241.621.478


Coşul de cumpărături
Coşul de cumpăraturi este gol
Cand iti expira asigurarea?
Trimite cand iti expira asigurarea,
iar noi o sa iti reamintim !

Data expirarii *:
E-mailul dvs.:
Telefonul dvs. *:
Tipul de polita *:

Căutare
Tag
Statistici


      RCA
De ce broker?

1. Eficientizarea timpului alocat

     Pentru a identifica ofertele la mai multi asiguratori, de exemplu, clientul face un singur drum la compania de brokeraj, beneficiind gratuit de consultanta din partea specialistilor. Pentru acelasi client si acelasi bun asigurat, diferentele intre cea mai mica si cea mai mare prima de asigurare existente la asiguratorii din Romania pot varia cu pana la 300%. Brokerul ofera suport pentru intelegerea termenilor si conditiilor din ofertele de asigurare, astfel incat clientul sa poata face o comparatie reala intre acestea. In plus, clientul nu mai are grija scadentei ratelor si a expirarii politelor, intrucat brokerul ii va reaminti din timp aceste aspecte.


2. Identificarea celei mai potrivite solutii pentru client

      Daca un agent de asigurari trebuie sa convinga clientul sa cumpere produsul companiei in cadrul caruia este angajat, brokerul ofera clientului cea mai buna solutie de asigurare pentru acesta, selectand ofertele cele mai avantajoase ale companiilor de asigurari din Romania. Astfel, clientul va avea avantajul unei asigurari adaptate nevoilor si cerintelor lui, evitand ofertele standard, disponibile pentru toti clientii.


3. Asistenta la daune

          Brokerul ofera clientului consiliere gratuita cu privire la procedura si documentele necesare deschiderii dosarului de dauna.


4. Varietatea ofertei de asigurari si servicii

      Negocierea contractelor cu societatile de asigurari se face la nivelul intregului fond asigurat astfel incat cotatiile obtinute sa fie in concordanta cu acestea. Actioneaza ca intermediar intre societatea asiguratoare si client, reprezentand interesele clientului in desfasurarea  tranzactiilor.

        

5. Servicii Premium

     Clientii Asigest broker beneficiaza de livrarea politelor la sediul acestora, inspectii de risc la sediu sau domiciliu.


asigurari csa Comunicate de presa pad paid stire rca cominicat csa crestere NOUTATI scumpire Barbati cjue csa-unisar diferentiat femei Prime unisex banca nationala curs valutar dolar euro ASIGURARI CONSTANTA Dacia franta piata vanzare asigurare constanta Daune RCA a scazut sadere despagubiri locuinta asigurai obligati hotarare astra asigurari gheorghe piperea Insolventa oltchim Astra FLOTEI AERIENE GERMANIA casa groupama     
         Acest site este operat de Cristalex Comindserv S.R.L. autorizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub nr. RAJ-399685/28-08-2012, asistent in brokeraj persoana juridica al Asigest Broker de Asigurare - Reasigurare S.A autorizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub nr. RBK 043/2001.

    Cine suntem? | Intrebari frecvente | Informatii utile | Centre de dauna | Conditii de asigurare | Termeni si conditii | Contact
     ANPC | CSA | CNADNR | Verifica Rovinieta | Verifica RCA | Vezi istoric Daune | Verifica ITP |COPYRIGHT (C) 2013 CRISTALEX COMINDSERV SRL. TOATE DREPTURILE REZERVATE.

                                                                                                          

Urmareste-ne pe:

Web design by S.G.A.  gazduire Creatorul de site-uriuCoz

 

Free BackLink